Neapolietiškų picų krosnis MANNA FORNI
D110
- D110
- Terminis apdorojimas
Tradicinė gamybos technologija,100% rankų darbo
Autentiškumo sertifikatas
Kurenama malkomis arba dujomis
Malkų išeiga 6 kg/val.
Kaminas 250 mm
Darbinė temperatūra 400°/500°C
Įprastas terminis galingumas 25000 KCAL - 29 KW
Maksimalus terminis galingumas 29000 KCAL - 33 KW
Kupolo aukštis 37/38 cm
Dažytas geležinis stovas
Kepimo padas, Casapulla presuoto molio
Skaldytų Capasulla akmenų kupolas, atsparus iki 900°C
Keramzito ir keramikos pluošto termoizoliacija
Išorinė apdaila gali būti Palladiana marmuro, mozaikos arba dažyta, taip pat su restorano logotipu (papildoma kaina)
Talpa 4-5 picos, vidaus diametras 1100, išorės 1560 mm, aukštis 2000 mm
Pašovimo anga 440/220H mm
Svoris 2000 kg