Rūkykla restorano virtuvei HELIA SMOKER
Gastro-Norm
- Gastro-Norm
- Rūkyklos
- Terminis apdirbimas ir rūkinimas vyksta vieno ciklo metu
- Natūralus dūmas sukuriamas pjuvenų pagalba
- Uždaras karšto arba šalto rūkinimo ciklas aukšto slėgio kameroje
- Dvigubos, termoizoliuotos sienelės
- 60% rūkinimo laiko krosnelė visiškai nenaudoja elektros energijos
- Talpa 5xGN 1/1
- Komplekte:
- 1 xGN 1/1 grotelės
- 1xGN 1/1 žuvies rūkinimo grotelės
- 1 kg pjuvenų
- Išmatavimai 515x435x605 mm
- El. galingumas 2,5 kW/1F
- Papildomi priedai:
- rūkinimo grotelės karpiams, upėtakiams,
- picos kepimo padėklas ir kt. "
Source for photos, pictures, videos HELIA SMOKER: www.eos-foto.de Michael Stenger.