TOMATO+ žalumynų auginimo sistema

Tomato+ - tai revoliucinis restoranams bei namų ūkimans skirtas uždaras šiltnamis, kuriame ištisus metus galima auginti aukščiausios kokybės daržovių daigus, prieskonines žoleles ir salotas. Jis yra visiškai automatinis ir labai paprastas naudoti. Tiesiog įdėkite kapsules su natūraliomis sėklomis, įpilkite vandens su maistinėmis medžiagomis * ir ekrane pasirinkite auginimą. Per trumpą laiką, nuo kelių dienų iki kelių savaičių, prieskoninės žolelės ir salotos bus paruoštos skinti.

Dizainas ir technologijos

Priklausomai nuo modelio, "Tomato+" turi dvi arba keturias atskirai programuojamas nepriklausomas lentynas, kad būtų užtikrintos idealios sąlygos vienu metu auginti skirtingų poreikių augalus. Šiltnamis užtikrina idealų mikroklimatą kiekvienam augalui bet kuriuo metu: atkuria natūralų dienos ir nakties ciklą, tiekia reikiamą kiekį vandens ir maistinių medžiagų, palaiko drėgmę ir optimalią temperatūrą jų augimui.

Sėklų kapsulės, praktiškos ir 100 % naturalios

Kapsulės pagamintos iš biologiškai suyrančių ir kompostuojamų medžiagų. Jose yra natūralus substratas, ant kuriame auga sėklos, kuris yra itin kokybiškas, be GMO, be pridėtinių cheminių medžiagų ir pesticidų. Sėklos pakuojamos kontroliuojamoje aplinkoje ir išlaiko savo šviežumą bei daigumą nepakitusias 12 mėnesių.Surinkus žoleles ir salotas, kapsules kartu su šaknimis galima išmesti kartu su organinėmis atliekomis ir paversti natūraliomis trąšomis arba ekologišku kuru.

Įrengimas ir vartojimas

Šiltnamis sunaudoja nedaug vandens ir energijos, jį labai lengva įrengti: tereikia prijungti prie standartinio maitinimo šaltinio, vandens tiekimo jungtis nereikalinga.

 Jūsų asmeninis ūkininkas

Kas atsakingas už laiko valdymą ir mikroklimato reguliavimą? Už idealių drėgmės ir temperatūros sąlygų sukūrimą, kad įvairūs augalai optimaliai augtų? Kas kontroliuoja tinkamą dienos ir nakties šviesos ciklą ir tikslų vandens bei maistinių medžiagų kiekį? Mikelis, "Tomato+" smegenys. Pažangi, bet lengvai naudojama programinė įranga. Mums tai tik keli paprasti mygtuko paspaudimai, o jam - tūkstančiai nepaprastų veiksmų. Jis rekomenduoja, kiek kapsulių reikia įdėti, atsižvelgiant į pasirinktą augalo rūšį, įspėja, kada reikia įpilti vandens ir maistinių medžiagų, informuoja apie augalų augimo eigą. Pasibaigus auginimo ciklui, jis praneša, kada žoleles ir salotas galima skinti. Ką daryti, jei jums jų reikia ne iš karto? Ne bėda: Mikelis išlaikys jas tobulas, kol būsite pasiruošę jas nuskinti ir pasodinti daugiau.

 

 

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.

fb