Užšaldytų produktų homogenizatorius PACOJET 4
PACOJET 4
Nuo geriausių šefų paslapčių iki būtino virtuvės prietaiso.
Tūkstančiuose sėkmingų profesionalių virtuvių visame pasaulyje virėjai savo aistrą kokybei realizuoja naudodami "Pacojet". Ši unikali gaminimo sistema leidžia naudoti šviežiausius ingredientus ir gaminti iki šiol neregėtą aukštos kokybės patiekalų įvairovę: šerbetus, ledus, faršus, putėsius, sriubas, koncentratus, tešlas, plakinius ir daug ką kita.
Pacotizing® - tai šviežių, giliai užšaldytų maisto produktų pertrinimas mikroapdorojimo būdu, naudojant viršslėgį ir jų neatitirpinus. Tai leidžia maisto produktams išryškėti gryniausia ir natūraliausia forma bei sukurti unikalius skonius - vienu mygtuko paspaudimu.
Žinomiausias visame pasaulyje šveicarų inžinierių sukurtas šaldyto maisto smulkintuvas (homogenizatorius).
Dėka ypatingos konstrukcijos peiliukų ir viršslėgio metaliniame indelyje, pasiekiama itin puri ir vienalytė produkto konsistencija.
Naujos konstrukcijos tylesnis variklis, kuriam suteikiama 5-ių metų garantija.
Naujos programos, pritaikytos smulkinti šviežius, nešaldytus produktus, naudojant specialius peilius.
Per 20 sekundžių jūs paruošite 1 porciją šviežių ledų, šerbeto ar kito galutinio produkto.
Ner. plieno konteinerio talpa – 1 ltr.
• Naudinga talpa – 0,8 ltr.
• Ideali produkto ruošimo temperatūra -20/-22 °C
• Slėgis – apie 1 bar
• Variklio greitis – 10 000 rpm.
• Smulkinimo greitis – 2 000 rpm.
• Spalvotas liečiamas displėjus
• Galingumas – 1500 W.
• Išmatavimai – 497x204x497 mm