Mėsos brandinimo spinta DRY AGER 500

5-iais patentais saugoma sauso mėsos brandinimo technologija.  Galimas mėsos užkrovimas – 20 kg. Puikiai tinkamas nedideliam restoranui, parduotuvei ar namų virtuvei.

• Pastovūs drėgmės ir temperatūros rodikliai

• Drėgmės reguliavimas nuo 60 % iki 90 %

• Temperatūros reguliavimas 0,1 °C tikslumu

• Oro filtravimas aktyvuotos anglies filtrais

• Pastovus kameros sterilizavimas utravioletiniais spinduliais

• Ypatingai nedideli masės praradimai

• Gali būti pritaikoma sūrių bei dešrų brandinimui

• Išoriniai išmatavimai – 600x610x900 mm.

• Vidaus kameros išmatavimai – 500x430x710 mm.

Susijusios prekės

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Login with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Register with Facebook

WELCOME TO OUR WONDERFUL WORLD

Did you know that we ship to over 24 different countries

Please enter the email address you used to register. You will receive a temporary link to reset your password.

fb