Rūkykla restorano virtuvei HELIA SMOKER
HELIA SMOKER gaminama Vokietijoje nuo 1983 m.
Originali HELIA rūkykla profesionalams, komerciniam, mėgėjiškam, vidaus ir lauko naudojimui
24
- HELIASMOKER24
- Rūkyklos
Terminis apdirbimas ir rūkinimas vyksta vieno ciklo metu
Natūralus dūmas sukuriamas pjuvenų pagalba
Uždaras karšto arba šalto rūkinimo ciklas aukšto slėgio kameroje
Dvigubos, termoizoliuotos sienelės
60% rūkinimo laiko krosnelė visiškai nenaudoja elektros energijos;
Komplekte 1 grotelės, 1 žuvies rūkinimo grotelės, 1 kg pjuvenų
Išmatavimai 450x350x450 mm
El. galingumas 1,5 kW/1F
Papildomi priedai: rūkinimo grotelės karpiams, upėtakiams, picos grotelės ir kt.
Upėtakiai 15-20 minučių
Karpiai 20-30 minučių
Lydekos / Zanderiai 20-30 minučių
Skumbrės 20-25 minutės
Jūrinių plekšnių / jūrų liežuvių filė 15-20 minučių
Jūrinės lydekos 15-20 minučių
Otas 15-20 minučių
Omaras 20-25 minutės
Lašišos kepsnys 15-20 minučių
Midijos 20-25 minutės
Ungurys 30-60 minučių