Neapolietiškų picų krosnis MANNA FORNI
D100
- D100
- Terminis apdorojimas
Tradicinė gamybos technologija,100% rankų darbo
Atentiškumo sertifikatas
Kurenama malkomis arba dujomis
Malkų išeiga 6 kg/val.
Kaminas 250 mm
Darbinė temperatūra 400°/500°C
Įprastas terminis galingumas 25000 KCAL - 29 KW
Maksimalus terminis galingumas 29000 KCAL - 33 KW
Kupolo aukštis 37/38 cm
Dažytas geležinis stovas
Kepimo padas, Casapulla presuoto molio
Skaldytų Capasulla akmenų kupolas, atsparus iki 900°C
Keramzito ir keramikos pluošto termoizoliacija
Išorinė apdaila gali būti Palladiana marmuro, mozaikos arba dažyta, taip pat su restorano logotipu (papildoma kaina)
Talpa 3-4 picos, vidaus diametras 1000, išorės 1460 mm, aukštis 1900 mm
Pašovimo anga 440/220H mm
Svoris 1700 kg